Radio van Deyssel #6: Je moeder!

Radio van Deyssel #6: Je moeder!

Hanna Timmers / Frascati Producties i.s.m. Rochdale

theater

Over

Vanuit pop-up Theater van Deyssel in de Lodewijk van Deysselstraat zoeken theatermaker Hanna Timmers en social designer Luca van Slagmaat naar de (on)vertelde verhalen van de buurt. In iedere aflevering van Radio van Deyssel staat een ander thema centraal en ontmoeten we nieuwe gasten.

Iedereen heeft er één, maar er zijn er geen twee hetzelfde. Strenge moeders, eenzame moeders, ambitieuze moeders, afwezige moeders en ‘kijk-je-wel-goed-uit’-moeders. Voor de zesde aflevering onderzoekt Radio van Deyssel de relatie die buurtgenoten hebben met hun moeder. Hoe beïnvloedt deze vrouw, jouw moeder, wie je bent en hoe jij je leven inricht?

Kom kijken en luisteren naar deze ontroerende, grappige en soms ongemakkelijke aflevering over de moeders van de Van Deyssel.

concept en regie Hanna Timmers social design Luca van Slagmaat spel Kyra Bououargane, Remco Melles en jonge en oudere buurtbewoners techniek Tom Brinkkemper met dank aan Rochdale, Van Eesterenmuseum, Cascoland, Gemeente Amsterdam, Vooruit en alle buurtbewoners die we spraken

Makers

60 minuten
Op locatie

Deze voorstelling wordt gespeeld in Pop-up Theater van Deyssel op de Lodewijk van Deysselsyraat 91 in Amsterdam Nieuw-West | routebeschrijving.